EN
ÇELİK
İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

International Stainless & Special Steel Conference 2024

Çelik İhracatçıları Birliği olarak üyelerimizin yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarındaki ihracat paylarının artırılması amacıyla faaliyetlerimize devam etmekteyiz. SMR Events (Avusturya merkezli, Paslanmaz çelik ve alaşımlı çelik ürünlerinde özelleşmiş önemli bir kuruluş) tarafından her yıl Avrupa'nın farklı şehirlerinde ve ABD'de “International Stainless & Special Steel Conference” adlarıyla düzenlenen Uluslararası Paslanmaz ve Vasıflı Çelik Konferansı bu yıl 16 – 19 Eylül 2024 tarihinde İtalya'nın Roma şehrinde düzenlenecektir. İspanya, İtalya, Avusturya ve Kanada gibi ülkelerden paslanmaz çelik sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği, 2022 ve 2023 yıllarında Hamburg (Almanya) ve Zürih'te (İsviçre) yapılan etkinliklerde 300'den fazla katılımcının yer aldığı, bu yılki etkinlikte ise sürdürülebilirlik, yeşil paslanmaz çelik ve dijitalleşme başlıklarının, ve yenilikçi paslanmaz çelik uygulamalarına öne çıkacağı düşünülmektedir.  Bu doğrultuda 16-19 Eylül 2024 tarihleri arasında Roma'da gerçekleştirilecek “International Stainless & Special Steel Conference 2024 Konferansı”na Birliğimizce TURQUALITY programı kapsamında katılım sağlanacaktır.

            Sınırlı sayıda firmalarımızın  katılım gösterebileceği faaliyet kapsamına sadece konferans katılımı, konaklama, networking gibi hizmetler dahil olup diğer faaliyetlerimizdeki uçak bileti ve transfer hizmetleri verilmemektedir. Katılım sağlayacak olan firmalarımız uçuş ve transfer işlemlerini kendileri yürüteceklerdir. Söz konusu heyetin hazırlıkları için başvurular tarafımızca toplanmaktadır. Katılım bedeli kişi başı 1.250 Euro olacaktır.

            Söz konusu konferansa kesin başvuru yapıp katılım sağlamak isteyen firmalarımızın ekte yer alan Taahhütnameyi (firma adına bir adet) ve Katılımcı Bilgi Formu'nu ıslak imzalı asıllarının taranmış halini  en geç 09.08.2024 Cuma günü mesai bitimine  bugra.sariaydin@immib.org.tr mail adresine iletmeleri ve ayrıca 16. 08.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar tarihe kadar aşağıda yer alan adrese elden veya posta yolu ile evrakları göndermeleri gerekmektedir.  

            Bunun yanı sıra ilgili konferansa her firmadan en fazla 2 kişi katılım sağlayabilmektedir. Ayrıca heyet katılım bedellerinin Çelik İhracatçıları Birliği Euro hesabına (TR23 0001 5001 5804 8012 4913 99 / Vakıfbank / Güneşli) asıllarını en geç 16 Ağustos 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar yatırılması gerekmektedir.

Firmaların taahhütname, ödeme dekontu,  Katılımcı Bilgileri formunu (İsim-soyisim bilgileri pasaport bilgileriyle aynı olmalıdır.) göndermeleri yeterlidir. Ön başvuru formunu maille gönderen firmalarımızın ıslak imzalı orijinal belgelerin tarafımıza ulaşıp ulaşmadığının sorgulanması önemle rica olunur.

 

Not:    Faaliyet kapsamında sınırlı kontenjan bulunmakta olup başvuru önceliği dikkate alınacaktır. 

            Vize işlemleri, uçuş, transfer ve seyahat sigortası gibi seyahatle ilgili sorumluluklar firmalara aittir.

            Taahütname imza sirkülerinde adı geçen firma yetkilisi tarafından imza & kaşe yapıldıktan sonra ıslak imzalı formlar aşağıda yer alan adrese kargolanmalıdır.

            Etkinlikle ilgili detaylı bilgi linktedir:  https://www.smr-events.com/event-details/stainless-special-steel-conference-2024.html

 

Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi No: 3, Dış Ticaret Kompleksi, A Blok, Kat: 3 / Çelik Sektör Şubesi / 34197 Yenibosna / İstanbul

 

EK:   TAAHHÜTNAME.docx

           Katılımcı Bilgi Formu.docx,